Menu

Ligging

Op 3 km van Ieper

B&B De Potyze bevindt zich te midden van het platteland en is slechts 3 km van Ieper centrum verwijderd, halfweg tussen Ieper en Zonnebeke - Passendale.
De vestingmuren met hun verschillende kilometers wandelpaden, de prachtige lakenhallen, de majestueuze kathedraal, de zaterdagse markt op het marktplein van Ieper, de verschillende musea en de gezellige terrasjes en retaurantjes maken van Ieper een pareltje in de Westhoek. Om de drie jaar is er ook de Kattenstoet, een absolute must voor liefhebbers van folklore.

Kilometers ontspanning

Via meer dan 20 uitgestippelde fietsroutes kan je de ganse Westhoek verkennen. Ook voor de motorrijders is de westhoek met zijn vele kleine wegen een droom voor ééndagstochten.
Van het Heuvelland tot aan de Noordzee vallen talloze pitorekse dorpjes te ontdekken met elk hun eigen folklore en gastronomie.

Getuige van WO I

Met zijn ontelbare militaire kerkhoven en vele monumenten is Ieper een stille getuige van de verschrikking die het meemaakte begin vorige eeuw. Ondermeer door de dagelijkse Last Post en het Flanders Fields museum houdt Ieper de gesneuvelden in eer.